Steinar + Steven Van = Zandt

Blir motspillere i ny stjernespekket serie.

SPILLER SAMMEN: Sopranos-skuespilleren Steven Van Zandt og Steinar Sagen spiller i disse dager inn NRK-serien «Lilyhammer», som kommer på skjermen i 2012. Foto: NRK/Dagbladet
SPILLER SAMMEN: Sopranos-skuespilleren Steven Van Zandt og Steinar Sagen spiller i disse dager inn NRK-serien «Lilyhammer», som kommer på skjermen i 2012. Foto: NRK/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lenge siden Steinar Sagen, sammen med et stjernelag av norske komikere, fullførte innspillingen av komedien «Kong Curling».

Nå klatrer Radioresepsjonens programleder mot nye skuespillerhøyder.

Mandag startet han innspillingene til sin neste film, der en av motspillerne er selveste «Sopranos»-stjernen Steven Van Zandt.

- Han er en veldig hyggelig kis. Og ikke så liten som jeg hadde regnet med. Jeg trodde han var mye lavere. Jeg tipper han er rundt 1,78. Det overrasket meg, sier Steinar Sagen om det første stjernemøtet.

- Litt rasistisk Sammen skal de to denne vinteren spille inn «Lilyhammer», som skal bli en NRK-serie på 8 episoder. Publikum må vente helt til 2012 før resultatet er klart på tv.

Steinar Sagen spiller Roar Lien som til daglig jobber som taxisjåfør på Lillehammer, men tilbringer også mye tid på sitt favorittferiested Pattaya.

- Han har thailandsk kone og er litt rasistisk, ifølge Sagen.

Marian Saastad Ottesen, Trond Fausa Aurvåg, Sven Nordin, Kyrre Hellum og Fritjof Såheim utgjør resten av rollelista.

«Sopranos»-fan Sagen innrømmer at han er ørlitegrann mer nysgjerrig på «Sopranos»-skuespillerens hemmeligheter enn de andres. Suksesserien «Sopranos» har han sett flere ganger. Nå gleder han seg til å få vite mer om det han ikke har sett på tv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer