Steinar tvitret på seg filmdirektørens vrede

Stormberg-sjef skrev på Twitter om SF Norge-tilbud.

TWITRER: Stormberg-sjef Steinar J. Olsen tvitret om samtaler om produktplassering mellom Stormberg og filmdistributøren SF Norge. Foto: SCANPIX
TWITRER: Stormberg-sjef Steinar J. Olsen tvitret om samtaler om produktplassering mellom Stormberg og filmdistributøren SF Norge. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no) Stormberg-gründer og daglig leder Steinar J. Olsen er en meget aktiv bruker av Twitter og andre sosiale medier.

I sin blogg forteller han nå at han pådratt seg vreden til adm. direktør Guttorm Petterson i filmdistributøren SF Norge, etter å ha fortalt på Twitter om pågående samtaler mellom de so selskaper om mulig produktplassering i Varg Veum-filmer.

Twittermelding til besværDet var denne twittermeldingen fra Olsen som utløste reaksjonen fra SF Norge:

 #Stormberg har fått i dag fått forerspørsel fra SF Norge om vi er interessert i spons./produktplassering i de 6 nye Varg Veum filmene. God match?

Olsen skrev flere twittermeldnger om saken, og hadde dialog om tilbudet med de som fulgte ham på Twitter. Etter å ha informert SF Norge om at et samarbeid ikke var aktuelt, skrev han også en Twittermeldng om dette.

Deretter fikk Olsen han en telefon fra en dame som ifølge ham «bryskt» fortalte at han ville bli ringt opp av administrerende direktør i selskapet hun jobbet i - og at det var en telefon «han burde ta».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer