<strong>TWITRER:</strong> Stormberg-sjef Steinar J. Olsen tvitret om samtaler om produktplassering mellom Stormberg og filmdistributøren SF Norge. Foto: SCANPIX
TWITRER: Stormberg-sjef Steinar J. Olsen tvitret om samtaler om produktplassering mellom Stormberg og filmdistributøren SF Norge. Foto: SCANPIX Vis mer

Steinar tvitret på seg filmdirektørens vrede

Stormberg-sjef skrev på Twitter om SF Norge-tilbud.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no) Stormberg-gründer og daglig leder Steinar J. Olsen er en meget aktiv bruker av Twitter og andre sosiale medier.

I sin blogg forteller han nå at han pådratt seg vreden til adm. direktør Guttorm Petterson i filmdistributøren SF Norge, etter å ha fortalt på Twitter om pågående samtaler mellom de so selskaper om mulig produktplassering i Varg Veum-filmer.

Twittermelding til besvær
Det var denne twittermeldingen fra Olsen som utløste reaksjonen fra SF Norge:

 #Stormberg har fått i dag fått forerspørsel fra SF Norge om vi er interessert i spons./produktplassering i de 6 nye Varg Veum filmene. God match?

Olsen skrev flere twittermeldnger om saken, og hadde dialog om tilbudet med de som fulgte ham på Twitter. Etter å ha informert SF Norge om at et samarbeid ikke var aktuelt, skrev han også en Twittermeldng om dette.

Deretter fikk Olsen han en telefon fra en dame som ifølge ham «bryskt» fortalte at han ville bli ringt opp av administrerende direktør i selskapet hun jobbet i - og at det var en telefon «han burde ta».

Oppringt av SF-sjefen
Senere på kvelden ringte administrerede direktør Guttorm Petterson i SF Norge, og ifølge Olsen skal Petterson ha sagt at Olsens bruk av Twitter var «svært merkelig» , at Stormberg var «useriøse» som gjorde dette, og at SF Norge «så meget alvorlig på saken» og at dette «ville få konsekvenser for Stormberg.».

Petterson bekrefter overfor DB.no at han tok kontakt og reagerte på Olsens handlemåte:

- Jeg kan bekrefte at jeg tok kontakt med ham. Vi ga Stormberg et tilbud, og Olsen har spurt de som følger ham om dette er en god match, og dermed gått langt i å diskutere dette i et halvoffentlig rom. Jeg vet ikke hvilke  andre som kan ha fått tilbudet som også følger ham på Twitter, men det kan indirekte skade oss at andre påvirkes av det han kommer til.

Petterson bekrefter også at tvitringen vil få konsekvenser for forholdet mellom SF Norge og Stormberg:

- Tilliten oss imellom er brutt, og vi vil neppe gå til Stormberg med et tilsvarende tilbud en annen gang. Jeg synes det er uproft og naivt. For meg handler dette om respekt for samarbeidpartnere, sier Petterson på telefonen fra ledersamling på Gran Canaria.

En frontkollisjon i synet på bruk av sosiale medier mellom to direktører og to selskapskulturer? Indiskret og uprofesjonelt fra Stormberg, eller manglende forståelse fra SF Norge av sosiale mediers rolle i moderne bedriftskultur? Her vil nok meningene være delte, men på Twitter later de fleste - kanskje ikke så overraskende - til å være i Olsens hjørne.

DB.no har foreløpig ikke lykkes med å få en kommentar fra Olsen.

<strong> REAGERER:</strong> Adm. direktør Guttorm Petterson i SF Norge liker ikke at Stormberg-sjefen tvitret om tilbudet han fikk fra SF Norge. Foto: SCANPIX
REAGERER: Adm. direktør Guttorm Petterson i SF Norge liker ikke at Stormberg-sjefen tvitret om tilbudet han fikk fra SF Norge. Foto: SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer