Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Steine la bergenser i bakken

Den røslige komikeren ble overfalt i Bergen.

(Dagbladet.no): Hendelsen skjedde natt til tirsdag, skriver Ba.no.

Steine sier til Dagbladet.no at han ikke vil anmelde mannen, som ble arrestert, måtte overnatte i fyllearresten og fikk bot for løsgjengerlovens paragraf 17.

- Han har fått nok straff, og når han våknet i fyllearresten skjønte han vel at han hadde gjort noe galt, sier Steine til Dagbladet.no. Komikeren er vant til at noen slenger med leppa, men denne natten i Bergen ble bare trist.

Garnnøste

Bråket begynte på nattklubben Metro.

- Han var åpenbart ute etter kvalm. Det startet i baren, der han skjelte meg ut. Jeg gikk, men han kom bort til bordet og dyppet et garnnøste i ølen som han ville jeg skulle suge. Kompisen min ba han komme seg vekk, men uansett hvor vi gikk så fulgte han etter og sjikanerte, sier Steine til Dagbladet.no.

Tilslutt valgte komikeren og kompisen å forlate lokalet, få seg en matbit og ta kvelden. Men bråket stoppet ikke der. På 7-eleven traff de den trøblete bergenseren igjen, og sjikanen fortsatte.

- La han i bakken

- Tilslutt sa kompisen min i fra at nå var det slutt, og at fyren ble båret vekk hvis han ikke fjernet seg. Han forsvant, vi bestilte mat og gikk til hver vårt, sier Steine.

Men da komikeren ble stående og snakke med noen kjente utenfor kiosken, kom bergenseren rundt hjørnet.

- Han tok kvelertak på meg og da var det nok. Jeg var tross alt et hode høyere enn mannen. Jeg slo ham ikke, men la han i bakken. Etterhvert ringte noen til politiet og mannen ble arrestert.

Steine er ikke redd for å dra til Bergen igjen, og ifølge politiet er det heller ingen grunn til det. Det er sjelden kjendiser får bank i vestlandsbyen.

- Jeg kjenner ikke til noe tilsvarende fra de siste fem årene, sier Bjørn Johnsen i forseelsesavsnittet til Ba.no.

<B>PÅ SCENEN: </B>Vanligvis slåss Tommy Steine bare på scenen, som her i musikalen Billy på Chateau Neuf. Natt til tirsdag måtte han imidlertid legge en innpåsliten bergenser i bakken.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media