Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Debatt: vaksinering

Steinerskolen: - Vi støtter vaksinering

Steinerskolene anser vaksinasjon som et relevant forebyggende tiltak.

VAKSINE: En sykepleier gir en meslingvaksine. - Vi ønsker naturligvis at våre klasserom skal være helsemessig trygge og fri for smitte, og støtter i den forstand helt ut fellesskapets behov for vaksinering, skriver Steinerskoleforbundet. Foto: AFP PHOTO / DPA / LUKAS SCHULZE
VAKSINE: En sykepleier gir en meslingvaksine. - Vi ønsker naturligvis at våre klasserom skal være helsemessig trygge og fri for smitte, og støtter i den forstand helt ut fellesskapets behov for vaksinering, skriver Steinerskoleforbundet. Foto: AFP PHOTO / DPA / LUKAS SCHULZE Vis mer
Meninger
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I sin ytring i Dagbladet (8.juni 2017) gir Linn Herland Landro uttrykk for sine personlige meninger om vaksinemotstand i Steinerskolene.

Steinerskolene har ikke reel kompetanse til å gå inn i en vaksinedebatt, men vi ønsker naturligvis at våre klasserom skal være helsemessig trygge og fri for smitte, og støtter i den forstand helt ut fellesskapets behov for vaksinering. Landro påpeker at vi skrev et svar til Aftenposten i forbindelse vaksinedebatten i 2015 (Vaksinasjon er et sentralt helsepolitisk verktøy; 18.mars, 2015). Det svaret er like gyldig i dag som den gang.

Steinerskolens fremste mål er å bringe barnet inn i voksenlivet på en sunn måte. Det er dette vi arbeider for daglig ved alle våre 30 skoler. Steinerskoleforbundet opplever det som trist at fokuset nok en gang skal tas vekk fra det aller viktigste vi gjør; å være skole!

Hele Norges coronakart