Steintrøtte rockere

Turnélivet tar på: Gamleguttene i Rolling Stones sov seg gjennom det meste av gårsdagen og orket ikke engang vinke til fansen som ventet i timevis på livstegn utenfor Grand Hotel. Rockerne samlet krefter til dagens utblåsning på Valle Hovin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Klokka 01.30 natt til lørdag landet verdens største rock'n'roll-sirkus på Gardermoen. Men ut av det private Boeing 737-flyet ramlet det en sliten artisttrupp. Dagbladet møtte legendene på flyplassen.

RULLENDE STONESMASKINERI: Keith Richards ramlet ut først, så kom Mick Jagger og Ron Wood

- Vi er fornøyde med konserten i Göteborg - og i det hele tatt turneen så langt. Men nå skal vi rett på hotellet for å hvile. Jeg skal sove, sove og sove, fortalte Keith Richards, før han stupte inn i sin ventende limousin.

Og i går tydet alt på at Richards og Jagger, Wood og Watts holdt løftet sitt om bare å sove, selv om både gatesangere og Oslo Jazzfestivals parade langs Karl Johan forsøkte å få liv i karene. Selv ikke flere heftige skarptrommevirvler fikk Charlie Watts til å kvikne til og kaste et blikk ned fra verandaen.

...Ron Wood gjorde ikke mer vesen av seg enn han gjør på scenen...

Den eneste nær-kjendis-opplevelsen den frammøtte fansen fikk, var et glimt av Mick Jaggers modellkone Jerry Hall, som kom tuslende sammen med yngstesønnen Gabriel Luke. De ble seinere observert ivrig handlende på Steen & Strøm i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer