Stekte og spiste sitt eget fett

- Det smakte litt salt, sier Harald Eia.

NAM NAM! Harald Eia fikk fjernet vekk en fettklump fra kroppen. Denne ble seinere tilberedt og servert til husbandet - og Eia selv. Foto: Lars Eivind Bones
NAM NAM! Harald Eia fikk fjernet vekk en fettklump fra kroppen. Denne ble seinere tilberedt og servert til husbandet - og Eia selv. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Det var et ungt publikum i salen da Harald Eia og Bård Tufte Johansen i kveld spilte inn første program i sitt nye talkshow «Storbynatt».

De har i forkant av programmet uttalt at de er forberedt på at flere av vitsene deres kanskje kan skape reaksjoner. På sketsjemenyen i første program stod blant annet kommunesammenslåing, Nav-misbruk og pelsdyrnæringen, varslet komikerduoen i forkant av første innspilling.

Men menyen var mer mangfoldig enn som så. Bokstavelig talt.

Serverer bandet Under innspillingen i kveld fikk tilskuerne se Harald Eia spise sitt eget fett. Først ble det vist et innslag hvor komikeren blir operert og får fjernet en fettkul fra kroppen. Fettet ble seinere stekt med hvitløk, løk og timian - og servert til husbandet.

- Det er tradisjon i NRK at vi serverer noe til husbandet, forklarer Eia og Tufte under innspillingen.

Bandleder ble overrasket da han skjønte hva de egentlig fikk servert.

- Vi skjønte at det var noe tull med maten, men trodde de bare hadde spyttet i den, sier han mellom opptakene.

- Smakte litt salt Porsjonene var ikke store, og i menyen som ble vist på skjermen, spesifiseres det at retten inneholder 80 gram menneskefett. Eia spiser også selv i studio, men sketsjen vises ikke på tv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer