Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Stella fikk trøst av boybandet Blue etter Eurovision-fiaskoen

- Det er en skam at hun ikke gikk til finalen.

(Dagbladet): Det ble ikke den jubeldagen man hadde forventet i Düsseldorf i dag.

Framfor å feire at hun hadde sikret Norge finaleplass i årets Eurovision, måtte Stella Mwangi snakke om gårsdagens sjokk-exit da hun i ettermiddag møtte pressen på Maritim hotell i Düsseldorf.

Boyband i sjokk Stella Mwangi smilte da hun ankom pressekonferansen rundt en halv time forsinket sammen med britenes Eurovision-håp, det verdenskjente boybandet Blue.

Bandmedlemmene Duncan James, Antony Costa, Lee Ryan og Simon Webbe har trøstet Mwangi og delt ut en sjenerøs dose klemmer etter at hun røk ut av finalen.

De er sjokkerte over at Norges bidrag ikke gikk videre.

- Vi hadde jo satt penger på henne. Stella burde vært der. Det er en skam at hun ikke gikk til finalen, sier Duncan James.

- Jeg har betalt dem for å si det, skyter en munter Mwangi inn.      

- Vi elsker Stella. Alle vet at du burde gått videre, sier James, som oppfordrer Mwangi til å holde hodet høyt hevet.

- Gjorde mitt beste Stella Mwangi, som tok til tårene da hun snakket med pressen i går, hadde i dag det velkjente smilet sitt på plass igjen.

- Jeg har det fantastisk bra nå. Jeg har fått sovet ut og smilet er på plass nå, så det er deilig, sier hun.

Mwangi forteller at hun ikke ville gjort noe annerledes.

- Jeg gikk på scenen og gjorde mitt beste. Det er det eneste jeg kan kontrollere, og jeg føler at jeg hadde kontroll på alt jeg gjorde. Resten er historie, sier hun.

Vet ikke når hun drar hjem Artisten forteller at hun har fått mange tilbakemeldinger etter at hun røk ut av Eurovision-konkurransen.

- Ja, alle er jo veldig skuffa. Men herregud, det er sånn som skjer. Jeg vant publikummet, det er det ingen tvil om. Det tar jeg rett inn i hjertet.

Hun har ennå ikke bestemt seg for når hun reiser hjem til Norge.

- Jeg lytter til meg selv. Jeg har hatt det flott her i Düsseldorf og jeg har oppnådd mye. Men jeg har mer arbeid her, og vi skal blant annet jobbe med promotering.

- Starten på noe bedre Mwangi tok til tårene da hun etter gårsdagens semifinale møtte et 20-talls norske fotografer og journalister. Med blitzregnet i ansiktet kom også tårene hos Mwangi.

Det tok lang tid før «Haba haba»-sangeren fikk summet seg, men til slutt sa hun:

- Det er veldig hyggelig at dere er her. Alt skjer for en grunn.

Mwangi la ikke skjul på at hun var sjokkert da Norge ikke var blant de ti landene som ble stemt videre av tirsdagens 19 låter.

- Jeg var veldig overrasket, men jeg følte at jeg ga mitt beste, sa hun.

Om  gårsdagens møte med pressen sa Mwangi i dag:

- Det er jo sånn gamet er. Jeg følte så mye så det var vanskelig å svare konkret. Nå har jeg sovet det ut og jeg ser at det bare er starten på noe enda bedre.

Det ble ikke den jubeldagen man hadde forventet i Düsseldorf i dag.

Framfor å feire at hun hadde sikret Norge finaleplass i årets Eurovision, måtte Stella Mwangi forklare hva som gikk galt under gårsdagens semifinale da hun i ettermiddag møtte pressen på Maritim hotell i Düsseldorf.

Boyband i sjokk
Stella Mwangi smilte da hun ankom pressekonferansen rundt en halv time forsinket sammen med britenes Eurovision-håp, boybandet Blue.

Bandmedlemmene Duncan James, Antony Costa, Lee Ryan og Simon Webbe har trøstet Mwangi og delt ut en sjenerøs dose klemmer etter at hun røk ut av finalen.
De er sjokkerte over at Norges bidrag ikke gikk videre.
- Vi hadde jo satt penger på henne. Stella burde vært der. Det er en skam at hun ikke gikk til finalen, sier de.
- Jeg har betalt dem for å si det, skyter en munter Mwangi inn.       
- Alle vet at du burde gått videre, sa Duncan James, som oppfordret Mwangi til å holde hodet hevet.

- Gjorde mitt beste
Stella Mwangi, som tok til tårene da hun snakket med pressen i går, hadde i dag det velkjente smilet på plass.
-         Jeg har det fantastisk bra nå. Jeg har fått sovet ut og smilet er på plass nå, så det er deilig, sier hun.
Mwangi sier at hun ikke ville gjort noe annerledes.
- Jeg gikk på scenen og gjorde mitt beste. Det er det eneste jeg kan kontrollere, og jeg føler at jeg hadde kontrollen i alt jeg gjorde. Resten er historie, sier hun.
Vet ikke når hun drar hjem
Artisten forteller at hun har fått mange tilbakemeldinger etter sjokk-exiten.
-         Ja, alle er jo veldig skuffa. Men herregud, det er sånn som skjer. Jeg vant publikummet, det er det ingen tvil om. Det tar jeg rett inn i hjertet.
Mwangi har ennå ikke bestemt seg for når hun reiser hjem til Norge. - Jeg lytter til meg selv. Jeg har hatt det flott her i Düsseldorf og jeg har oppnådd mye. Men jeg har mer arbeid her, og vi skal blant annet jobbe med promotering.

- Starten på noe bedre Mwangi tok til tårene da hun etter gårsdagens semifinale møtte et 20-talls norske fotografer og journalister. Med blitzregnet i ansiktet kom også tårene hos Mwangi. Det tok lang tid før «Haba haba»-sangeren fikk summet seg, men til slutt sa hun:

- Det er veldig hyggelig at dere er her. Alt skjer for en grunn.

Mwangi la ikke skjul på at hun var sjokkert da Norge ikke var blant de ti landene som ble stemt videre av tirsdagens 19 låter.   -         Jeg var veldig overrasket, men jeg følte at jeg ga mitt beste, sa hun.
Om møtet med pressen sa Mwangi i dag:
- Det er jo sånn gamet er. Jeg følte så mye så det var vanskelig å svare konkret. Nå har jeg sovet det ut og jeg ser at det bare er starten på noe enda bedre.