Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Stella Mwangi har reist hjem til Norge

Dropper finalen. - Vi er ferdige med Eurovision nå.

HAR REIST HJEM: Stella Mwangi reiste hjem til Norge tidligere i dag. Her er hun og kjæresten Tom Roger Rogstad avbildet sammen da de ankom Düsseldorf lørdag for to uker siden. 
Foto: Håkon Eikesdal
HAR REIST HJEM: Stella Mwangi reiste hjem til Norge tidligere i dag. Her er hun og kjæresten Tom Roger Rogstad avbildet sammen da de ankom Düsseldorf lørdag for to uker siden. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer

DÜSSELDORF (Dagbladet): Norges Eurovision-håp, Stella Mwangi, forlot tidligere i dag Tyskland og reiste hjem igjen til Lillestrøm og Norge etter Eurovision-nederlaget på tirsdag.

- Vi føler at vi har masse som venter på oss hjemme. Vi slipper snart albumet til Stella, og i tillegg skal hun øve med det nye bandet sitt og vi skal planlegge releasefest. En ekstra dag hjemme skader derfor ikke, sier Ida Lyxzen i plateselskapet EMI til Dagbladet.

- Over Eurovision Hun sier Stella Mwangi har brukt dagene etter semifinale-exiten til å slappe av og ta det med ro.

- Vi har spist masse god mat, og ikke gjort noe spesielt. Nå er vi over Eurovision, og alle planene er rettet mot framtida. Det blir godt å komme i gang, sier hun.

Albumet «Kinanda» har vært ferdig mikset i noen uker, og slippes 10. juni.

- Har luksusproblem - I tillegg har vi en ny singel som skal promoteres. Vi har et luksusproblem, for vi vet ennå ikke hvilken vi skal velge.

MÅ PAKKE UT: Stella Mwangi hadde med seg en stappfull koffert da hun sjekket inn på hotellet i Düsseldorf. Nå skal hun bruke dagene fram til 17. mai på å pakke ut og slappe av, før platelansering venter. Foto: Håkon Eikesdal
MÅ PAKKE UT: Stella Mwangi hadde med seg en stappfull koffert da hun sjekket inn på hotellet i Düsseldorf. Nå skal hun bruke dagene fram til 17. mai på å pakke ut og slappe av, før platelansering venter. Foto: Håkon Eikesdal Vis mer

Foreløpig skal Mwangi promoteres i hele Norden. I tillegg jobbes det med å få henne ut i Tyskland.

- Fram til 17. mai blir det ganske rolig. Stella må få tid til å vaske noen klær og pakke ut av den enorme kofferten sin. Men hun er veldig ivrig etter å komme i gang med ting, sier Ida Lyxzen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media