Stem på verdens beste dataspill

I morgen kårer Dagbladet.nos lesere verdens beste dataspill. Dette er siste frist for å stemme på din favoritt, og si din mening!

Det er under 24 timer til Dagbladet.nos lesere har kåret det beste dataspillet gjennom tidene, uansett plattform og sjanger. Men det er ikke for seint å la din stemme telle.

Klokka 14 i dag ledet Civilization-serien, med 12,7 prosent av stemmene.

- Civilization Call to Power II er faen så bra! Megakule units, cool teknologi, massivt faenskap som ruler vilt! WOW, skriver «Mackson» i debatten om de beste dataspillene.

Lenge leve CM

Championship Manager-serien følger rett bak, med 11 prosent.

- Fra tidlig nittitallet frem til det nye årtusen! Et av de få spillene man aldri går lei av, og kan spille og spille i ukevis.

Det klart mest avhengighetsskapende spillet gjennom tidene. En ekte foppallfan velger dette over Fifa 2001. Detta er saker!

Lenge leve CM!, skriver «Etuag».

Derfra er det et steg ned til Half-Life (7,9 prosent).

- Half-Life et tidenes beste spill, ingen over ingen ved siden. Utrolig bra på singel player og udødelig underholdene på multiplayer, skriver Knut Andre.

Kongen over alle spill

Gabriel Knight følger på fjerdeplass med 5,9 prosent.

- Gabriel Knight er ikke bare kongen over adventure, men kongen over alle spill, mener Kalle.

Mens Monkey Island har lagt seg komfortabelt på femteplass, med 5,2 prosent av stemmene.

- Helt siden sommeren 1999 da jeg først prøvde Monkey Island(som var Curse Of Monkey Island (3`ern))har jeg vært gal etter Monkey Island. Jeg rundet det fire ganger hver dag den sommeren og jeg runder 3`ern og resten av serien flere ganger om dagen fremdeles, skriver Jonas Bratland Andersen.

Bli med!

Det er bare 148 stemmer som skiller førsteplassen og femteplassen, så din stemme er helt avgjørende. Du kan også bli med på debatten om hvilket spill du synes er det beste. I morgen ettermiddag blir verdens beste dataspill kåret her på Dagbladet.no!

Si din mening!

<B>GABRIEL KNIGHT
<B>HALF-LIFE
<B>CHAMPIONSHIP MANAGER
<B>CIVILIZATION
<B>MONKEY ISLAND