Stenersenmuseets retrospektive presentasjon av Guttorm Guttormsgaard er et skattkammer

Et arkiv av lidenskap.

VANNSPEIL: Et rom i museet er viet amatørmalerier, montert liggende som i et vannspeil. På veggene rundt ses forstørrede utgaver av Asger Jorns illustrasjoner til sin egen bok «Held & Hasard. Dolk og gitar» fra 1952. Foto: Arve Rød
VANNSPEIL: Et rom i museet er viet amatørmalerier, montert liggende som i et vannspeil. På veggene rundt ses forstørrede utgaver av Asger Jorns illustrasjoner til sin egen bok «Held & Hasard. Dolk og gitar» fra 1952. Foto: Arve Rød Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

 Ve den som har hastverk, og som denne våren entrer Stenersenmuseets tre etasjer under lave tak i Vika. Som første kunstner noensinne får tegneren, grafikeren, utsmykkeren og ikke minst samleren og arkivbyggeren Guttorm Guttormsgaard hele huset til rådighet til å vise sitt virke i sin fulle retrospektive velde. Og synker du først ned i materialet som breier seg i utstillingen «Kjent ukjent», er det reell fare for at du ikke kommer deg ut igjen på en liten evighet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer