Stenger over halvparten av «Age of Conan»-serverne

- En frisk start på 2009, sier Funcom.

FÅ SPILLERE: Som en konsekvens av spillerflukten fra «Age of Conan» slår Funcom nå sammen en lang rekke av spillets servere. Illustrasjon: FUNCOM
FÅ SPILLERE: Som en konsekvens av spillerflukten fra «Age of Conan» slår Funcom nå sammen en lang rekke av spillets servere. Illustrasjon: FUNCOM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Allerede i september i fjor innrømmet Funcom at de så seg nødt til å slå sammen tynt befolkede servere i online-rollespillet «Age of Conan».

Nå går de enda mer drastisk til verks. Nå bekrefter nemlig Funcom at de planlegger å stenge over halvparten av spillets servere, for dermed å få flere spillere på de gjenværende serverne.

Det totale antall servere går dermed ned fra 49 til 18, og hardest går det ut over de amerikanske serverne. Listen over de sammenslåtte serverne er lagt ut på Funcoms forumsider.

- Dette er for få mer action på serverne, for at det skal bli lettere for spillere å finne andre spillere. Det gjør rett og slett at det blir en bedre spillopplevelse og en bedre balanse i spillet, sier produktdirektør Jørgen Tharaldsen til Dagbladet.no.At serverne nå slås sammen er en tydelig indikasjon på at spillermengden ikke er på topp i «Age of Conan». Når det er for mange servere i forhold til spillere i et onlinespill, blir disse nemlig tynt befolket - og spillopplevelsen blir ikke like bra som når det er mange spillere på serveren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer