- Stenstrøm tør ikke å ta debatten

Oddvar Stenstrøm nekter å møte Abid Q. Raja til debatt om Holmgang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I dag publiserte Aftenposten debattinnlegget «Oddvar Stenstrøm må av skjermen» av advokat og venstre-politiker Abid Q. Raja.

Raja kritiserer det han hevder er ledende og generaliserende spørsmål, og debattformuleringen: «Er radikale muslimer en trussel mot vestlige verdier?». «Jeg håper påtroppende TV2-sjef Alf Hildrum vil fjerne Oddvar Stenstrøm i debatt-programmet Holmgang fra skjermen for godt. For Holmgang er rå populisme», skriver Raja.

Nå har Raja blitt invitert til debatt av en rekke medier, men ikke mot mannen han ønsker å møte, Oddvar Stenstrøm.

Ovenfra og ned-holdning

- Jeg har blitt invitert til debatter i hele dag. I Dagsnytt 18 skal jeg møte Kåre Valebrokk, i Kanal 24 hun som er redaksjonsansvarlig. Stenstrøm tør ikke å ta debatten, men hevder han må fokusere på innholdet i neste program. Nok en gang viser han en ovenfra-og-ned-holdning. Det er åpenbart at han føler seg hevet over den offentlige debatten når han ikke en gang gidder å stille til debatt om premissene for sitt eget program, sier Raja.

Det er ikke første gang Abid Q. Raja går hardt ut mot Holmgang. I 2004 publiserte han et innlegg i VG, der han kom med en lignende kritikk av programmet. Da ønsket heller ikke Stenstrøm å diskutere Holmgangs metoder. I følge Journalisten stilte ingen fra TV 2-ledelsen til debatt om programmet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer