Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Stephen Ackles

Godkjent coversamling fra stilsikker Ackles.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

CD: Stephen Ackles er bare 39 år, men virker «eldgammel». Det skyldes at han allerede kan feire 25-årsjubileum som artist, og at han spiller tradisjonell amerikansk musikk - med Elvis Presley og Jerry Lee Lewis som ledestjerner. Norske «Sulten på livet» (1997) var en blindgate, men han kom sterkere tilbake med to gospelplater.

Tittelen «Stephen Ackles» antyder en ny start, og han har da også ny look med svart fippskjegg. Men tonene er kjente nok: Country, rock, gospel, soul og en dæsj cajun. Gram Parsons «She» får fin behandling og Linda Gail Lewis\' «Love Makes The Difference» høres ut som om den er skrevet spesielt for Ackles av hans gamle samarbeidspartner. Men høydepunktet er «July 12th 1939» , ikke minst takket være Lars Nygaards arrangement - og bassing. Musikerne er ubeskrevne blad og låter ungdommelig friske, men også noe kantete.

Hele Norges coronakart