Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Stereophonics

Lyden av en tung, tung idétørke.

CD: Det er alltid fascinerende med regionale suksesshistorier. Av de mer uforståelige er walisiske Stereophonics, som faktisk selger ut fotballarenaer på hjemmebane.

At Stereophonics er et intetsigende og ukarismatisk band i utgangspunktet er nå én ting. Langt verre er det at Kelly Jones nå åpenbart har mistet det lille hitmakerpotensialet han var i besittelse av tidlig i karrieren, type «Local Boy In The Photograph» og «The Bartender And The Thief».

På bandets fjerde album får vi lyden av en tung, tung idétørke. Det riffes i Marshall-forsterkere og klunkes på elpianoer som om Black Crowes-spøkelset var i hælene på bandet, men det hjelper lite når resultatet er en samling ikke-låter, bakgrunnsrock uten noe på hjertet, soul- og funkinspirerte britpopubetydligheter som får de siste, bleike Oasis-platene til å framstå som det reineste gull.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media