Sterk jul for Jack

Jack Nicholson lot skummet melk være skummet melk og gikk rett i spritsjappa da han skulle handle inn drikkevarer til julehøytida. Og han delte rundhåndet med dem han møtte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var på vei til JFK-flyplassen i New York at Nicholson gjorde sine innkjøp. Skuespillerlegenden ruslet rett inn i en spritbutikk i bydelen Queens. Der flokket fans og andre skuelystne seg rundt ham, men Nicholson lot seg ikke affisere. Han huket tak i en ekspeditrise for å få hjelp til handelen. Valget falt på fire flasker vodka og bourbon.

Vennskap

Så var det tid for spandering. Nicholson tok seg først en solid slurk av Jim Beam-flaska på egen hånd, før han sendte den rundt blant dem som sto rundt ham. To av de ivrigste var paparazzier som hadde fulgt Nicholson siden han forlot Carlyle-hotellet i New York tidligere på kvelden. Også mot representantene for denne vanligvis så forhatte yrkesgruppen var Nicholson vennligheten sjøl.

- La oss drikke for et godt liv og vennskap, skrålte Nicholson og insisterte på at kjendisfotografene skulle ta seg en sup whisky fra hans flaske.

En av gutta

Nicholson er aktuell med filmen «As Good As It Gets» der han spiller en besatt romanforfatter som skyr all kontakt med folk. Privat er han altså en helt annen type. At Queens er kjent som en av New Yorks tøffeste bydeler lot heller ikke til å plage den robuste skuespilleren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer