Programmet er klart for sesongen i Ravnedalen:

Sterk musikk-sommer på «Norges vakreste utescene»

Wandrups utvalgte: Full fart på Café Generalen.

KANADISK COUNTRY: Whitney Rose og bandet hennes ga en formidabel konsert på Vaktbua i Kristiansand i fjor. I juni vender de tilbake til byen og åpner en formidabel konsertsesong i byens naturperle, Café Generalen. Foto: Fredrik Wandrup
KANADISK COUNTRY: Whitney Rose og bandet hennes ga en formidabel konsert på Vaktbua i Kristiansand i fjor. I juni vender de tilbake til byen og åpner en formidabel konsertsesong i byens naturperle, Café Generalen. Foto: Fredrik Wandrup Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: Nå kommer sommeren for fullt til Sørlandet etter en kald og snørik vinter. Snart er Norges mest idylliske konsertsesong i gang i Ravnedalen, byens naturperle. Hele sommeren igjennom opptrer artister på Café Generalen, «Norges vakreste utescene», som en av stedets faste gjester, Ole Paus, har kalt det idylliske utestedet.

Paus er på plass 13. juli etter at Magnus Grønneberg og Bjørn Eidsvåg har varmet opp publikum 11. og 12. juli. Men sesongen starter allerede 14. juni med selveste Whitney Rose, en av de store på countryfronten i Canada akkurat nå. Hun er aktuell med albumet «Rule 62». Deretter går det hakk i hakk utover i juni med Thom Hell, Erik Faber og Valkyrien (tidligere Allstars).

I juli kommer foruten de tre nevnte herrer Claudia Scott, Jan Eggum, Vamp og Tønes. Lørdag 28. juli spiller en av sommerens lokale grupper, Susie & the Spuds.

I august er det duket for Lissie, Henning Kvitnes og Unni Wilhelmsen før Kari Bremnes avslutter sesongen 24. august.

Glem heller ikke Ravnedalen Live, på stedets store utescene. 21. juli blir det fullt program med The Waterboys, Vazelina Bilopphøggers, Savage Rose, Dr. Hook og Silvia and the Sailors. Alle fugler gleder seg!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer