Anmeldelse: Inga Sætre, Det finnes en død etter livet

Sterkt tegneseriecomeback fra Inga Sætre

Fra møkkajenter til møkkamødre.

PRISVINNENDE: Inga Sætre vant Brageprisen for tegneserieromanen "Fallteknikk" i 2011, men hadde allerede skaffet seg mange faste lesere med tegneserien "Møkkajentene". Nå er hun endelig klar med ny bok, for og om voksne denne gangen. Foto: NTB SCANPIX
PRISVINNENDE: Inga Sætre vant Brageprisen for tegneserieromanen "Fallteknikk" i 2011, men hadde allerede skaffet seg mange faste lesere med tegneserien "Møkkajentene". Nå er hun endelig klar med ny bok, for og om voksne denne gangen. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Elleve år etter siste «Møkkajentene»-hefte har serieskaper, animatør og barnebokforfatter Inga Sætre vendt tilbake til et familiært univers. Men som Sætre selv, har de munnrappe kvinnene med flere dårlige hårdager enn gode, blitt eldre. Dermed handler passiarene i «Det finnes en død etter livet» mer om barnemas enn om redselen for å være gravid. Humoren, derimot, er like slagkraftig.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer