Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sternklang

Sternklang aka Rune Brøndbo (bildet) spilte opprinnelig i ymse Oslo-band, før han fant ut at han trivdes bedre aleine med boksene sine. Fikk sitt gjennombrudd med en opppvarmingsjobb for Red Snapper i 1996, platedebuterte med «Freestylespacefunk» i 97. Oppføløgeren «Neolounge» kom to år etterpå, og fikk terningkast fem i Dagbladet («Noe så inn i helvete funky»).

Kjent som remixer for blant annet Palace Of Pleasure, Perculator og Jaga Jazzist. Sternklang har spilt mye live, og etablert seg som en av landets ledende techno, trip hop og jazzfunk-artister.

Det eneste han har til felles med sin D.D.E-fetter Bjarne Brøndbo rent musikalsk er at han lager dansbar, upolert musikk for sene kvelder og røykfylte klubber.

- Han ble litt annerledes fordi han flyttet fra Trøndelag og slo seg ned på Østlandet, er Bjarnes forklaring på den musikalske avstanden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling