Steve Jobs satt karrieren i Apple foran familie og venner

Nå kommer filmen om hans liv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den biografiske dramafilmen «Steve Jobs» handler om livet til Apple-grunnleggeren.

Michael Fassbender Filmen har premiere 22. januar, men som medlem av Dagbladets filmklubb kan du se den allerede 19. januar.

Steve Jobs spilles av Hollywood-stjernen Michael Fassbender (38).

En «ekte» Jobs Det er for øvrig samme mann som skal bekle rollen som politietterforskeren Harry Hole i filmatiseringen av Jo Nesbøs suksessroman  «Snømannen» - som skal spilles inn i Oslo.

Da filmen vist på filmfestivalen i Telluride i Colorado i høst, ble den tatt godt imot.

- Det føltes som jeg virkelig så på Steve Jobs og de andre involverte, det føltes ikke som skuespill, sa Jobs' medgrunnlegger av Apple, Steve Wozniak, etter en visning.

Ofret mye Steve Jobs? lidenskap for teknologi og hans visjoner om nyskapning gjorde ham til en foregangsmann innen den digitale tidsalderen.

Men på veien mot målet om å revolusjonere datateknologien ofret han også mye.

Han er en myteomspunnet mann, som var kjent for å sette yrkeskarrieren foran familie og venner. Filmen gir et fascinerende innblikk i hans engasjement og personlighet, og tar oss med bak scenen under tre av de største øyeblikkene i karrieren hans.

Strålende skuespill Michael Fassbender gjør en uforglemmelig rolleinnsats som Steve Jobs, med god støtte av Kate Winslet, Jeff Daniels og Seth Rogen. Regien er ved Danny Boyle («Slumdog Millionaire», «The Beach», «Trainspotting»).

- Michael Fassbender leverer en blendende skuespillerprestasjon, skrev Deadline etter festivalvisningen.

Hollywood Reporter sparer heller ikke på lovordene.

- Førsteklasses skuespill - Fassbender utnytter de mange sjansene han får til å stråle, og Winslet og Rogan leverer også enestående scener.

Førstemann til mølla Vi viser filmen på Kino Victoria sal 2 i Oslo, Konsertpaleet 12 i Bergen, Nova 9 i Trondheim 19 januar kl. 18. Invitasjoner til disse visningene vil bli sendt ut i løpet av torsdag 14. januar på SMS til medlemmer av Dagbladet filmklubb. Ved å vise fram SMS-invitasjon på kinoen kan du hente to billetter.

Begrenset antall. Førstemann til mølla.

Er du ikke medlem i Dagbladets filmklubb, ser du under hvordan du melder deg inn (og ut).

Slik funker Dagbladets filmklubb: Torsdagen før visning sender filmklubben ut invitasjoner til medlemmene på sms. Det koster fem kroner å motta denne tekstmeldingen. Gå til en av kinoene vi samarbeider med og vis fram sms-en, så får du to billetter uten å betale noe mer.

Slik melder du deg inn: Send FILMKLUBB BY til 2400, der BY er Oslo, Bergen eller Tromsø.

Eksempel: FILMKLUBB OSLO til 2400.

Ta med deg mobilen til din kino med SMS'en klar for å hente billetten. Billetter deles ut til salen er full. Altså: Førstemann til mølla.

Slik melder du deg ut: Send FILMKLUBB BY STOPP til 2400. Eksempel: FILMKLUBB OSLO STOPP til 2400.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer