Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Steve McQueen Prestige Collection

Fredrik Wandrup

DVD: The Steve McQueen Prestige Collection består av fire filmer. I disse pokertider er klassikeren «Cincinnati Kid» av spesielt sterk interesse - med bakomstoff og kommentarer. Også «The Getaway» er utstyrt med kommentarspor, mens «Bullitt» er en dobbeldisker som bugner av ekstramateriale. Krigsfilmen «Never So Few» er et stjernespekket drama uten bakomstoff, men til gjengjeld en studie i hvordan McQueen evner å «stjele» scener fra Frank Sinatra. En krigsfilm er også «Sand Pebbles», men her er McQueen i en av sine glansroller, som opposisjonell marinesoldat på en patruljebåt dypt inne i et krigsherjet Kina. En av hans beste filmer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling