Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Steve Van Zandt langt unna Sopranos-avtale

TV-selskapet HBO venter fremdeles på å spille inn de siste seks episodene av Sopranos.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Flere av skuespillerne protesterte mot den ekstra belønningen HBO tilbød dem da de avgjorde å utvide sjette sesong til 20 episoder. De mente at HBOs tilbud var får dårlig.

Nå har Lorraine Bracco, Aida Turturro, Robert Iler og Jamie-Lynn Sigler fått et godt nok tilbud, melder Hollywood Reporter.

Mangler noen

Men det spørs om Tony Sirico og Steven Van Zandt undertegner noen avtaler innen første felles gjennomlesing av manus, som skal foregå 6. juli.

De to har vært med siden serien startet i 1999 og er viktige for serien. De krever nå 200 000 dollar per episode, mer enn dobbelt av hva de så langt har fått.

Forhandlingspartene er nærmere hverandre enn før, men stadig langt unna en avtale, skriver Hollywood Reporter, som mener det ser bedre ut for Steven Schirripas del.

Halvannen million per episode

Etter det Hollywood Reporter kjenner til får Bracco, som spiller Tony Sopranos psykolog Jennifer Melfi, mellom 220-230 000 dollar per gjenstående episode. Det er bortimot 1,5 millioner kroner.

FALLER PÅ PLASS: Stadig flere av Sopranos-skuespillerne har nå undertegnet avtaler for de siste åtte episodene. Fra venstre: Dominic Chianese, Lorraine Bracco, Edie Falco, Jamie-Lynn DiScala, Aida Turturro og Robert Iler.
Foto: AP / SCANPIX Foto: SCANPIX
FALLER PÅ PLASS: Stadig flere av Sopranos-skuespillerne har nå undertegnet avtaler for de siste åtte episodene. Fra venstre: Dominic Chianese, Lorraine Bracco, Edie Falco, Jamie-Lynn DiScala, Aida Turturro og Robert Iler. Foto: AP / SCANPIX Foto: SCANPIX Vis mer

Turturro, som spiller Tonys søster Janice, får 130-140000 per episode. Iler og Sigler, som spiller Sopranos barn AJ og Meadow, skal ha blitt tilbudt 110-120000 dollar per episode.

James Gandolfini og Edie Falco var blant de første som underskrev de nye kontraktene. De fikk følge av Michael Imperioli og Vincent Curatola for en måned siden.

NRK skal etter planen sende sesong seks av «Sopranos» fra september i år.

STEIL: Steve Van Zandt vil ha 200 000 dollar per gjenstående episode. Det har han ennå ikke fått tilslag på.
BLIR MED: Aida Torturro, som spiller Tony Sopranos søster, har undertegnet avtale om de siste åtte Sopranos-episodene.
BLIR MED: Lorraine Bracco får nærmere 1,5 millioner kroner for å spille inn hver av de siste Sopranos-episodene. Hun har rollen som Tony Sopranos psykolog.