KLARE FOR OL: Andreas Ygre Wiig og Stian Blipp blir en del av TV2s reporterteam under OL i Sotsji. Foto: TV2
KLARE FOR OL: Andreas Ygre Wiig og Stian Blipp blir en del av TV2s reporterteam under OL i Sotsji. Foto: TV2Vis mer

Stian Blipp blir OL-kommentator

Får hjelp av Marion Ravns ektemann.

(Dagbladet:) - Jeg har alltid hatt interesse for snowboard, og elsker idretten. Sammen med Andreas tror jeg vi blir en duo som utfyller hverandre godt. Det sier Stian Blipp i en pressemelding.

I kveld ble det klart at den tidligere «Idol»-programlederen og komikeren, skal være en del av TV2s reporterteam under de Olympiske Lekebe i Sotsji - sammen med tidligere snowboardkjører Andreas Ygre Wiig.

Blipp skal være indrebanereporter og programleder for snowboard og fristil under OL, mens Ygre Wiig blir TV2s snowboardekspert.

Ygre Wiig er en av verdens beste snowboardkjørere, og har blant annet vunnet to gullmedaljer under den amerikanske ekstremsportkonkurransen X games.

Nå gleder snowboardesset, som også er gift med Marion Ravn, seg til å være med på å fremme idretten under OL.

- Jeg gleder meg til å være med til Sotsji og være vitne til at snowboard får en større rolle i OL en noen gang, sier Ygre Wiig.

- Vi er veldig glade for å få så kompetente folk som Andreas Ygre Wiig og Stian Blipp på plass i snowboardsatsingen vår under OL. Sammen håper vi at Blipp og Wiig vil skape noen magiske øyeblikk sammen med verdens største snowboardstjerner, sier redaksjonelt ansvarlig for OL på TV2, Kjetil Myhren-Berge.

Også tidligere OL-vinner Kari Traa og freestylekjører Hilde Synnøve Lid skal rapportere for TV2 fra den russiske byen, når vinter-OL går av stabelen 7. februar.