Stian Blipp er ferdig som «underholdningspotet»: - Jeg vil ikke gjøre alt mulig lenger

Neste år er musikalaktuelle Stian Blipp (26) tilbake på tv-skjermen med eget program.

SCENEKUNSTNER: For første gang skal programleder og tv-profil Stian Blipp spille en annen enn seg selv. I september tar han på seg steppeskoene og går inn i rollen som Cosmo Brown i musikalen «Singin’ in the Rain».
 Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
SCENEKUNSTNER: For første gang skal programleder og tv-profil Stian Blipp spille en annen enn seg selv. I september tar han på seg steppeskoene og går inn i rollen som Cosmo Brown i musikalen «Singin’ in the Rain». Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

HALDEN (Dagbladet): - Jeg sa ja til alt. Jeg ledet ni tv-programmer og gjestet et tosifret antall sendinger. På et tidspunkt følte jeg meg fanget av mine egne ja, sier tusenkunstner Stian Blipp (25) til Dagbladet.

Ja-mannen Blipp tok derfor i 2015 en mye omtalt og lengre tids pause fra tv-skjermene, kun avbrutt av «Gullruten» i mai i år. Men i september tar programlederen, musikeren og danseren med seg et par steppesko inn på helt ny og ukjent grunn.

Stepper for harde livet

Dagbladet treffer Blipp i Halden i Østfold. Om få timer tar han ansvaret for at publikum synger med i TV 2s «Allsang på Grensen», men først takker han ja til en prat om planer, sitt nye program og ikke minst musikaldebuten.

For Blipp har det siste halvåret forberedt seg til rollen som Cosmo Brown i det verdenskjente stykket «Singin' in the Rain» på Folketeateret i Oslo. Der skal han, sammen med blant annet artist Atle Pettersen og scenekunstner Charlotte Brænna, få testet både motoriske og vokale evner.

- Det mest utfordrende er steppingen. Den er så utrolig teknisk, og alle i salen hører om du gjør feil. Jeg og Atle begynte allerede i januar å ta nybegynnertimer sammen med en gjeng 60 år gamle damer, forteller Blipp og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer