Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Stian Blipp med ny jobb: - Dette har jeg hatt lyst til lenge

Bergenseren skal lede «Gullruten» i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Dette er en jobb jeg har hatt lyst på lenge, sier Stian Blipp i en pressemelding.

Det er nå klart at den populære programlederen skal lede «Gullruten», når showet går av i Bergen 13. mai i år.

Tidligere har Blipp blant annet vært programleder for «Gullfisken», «Idol» og «Mitt Dansecrew».

I 2013 vant bergenseren publikumsprisen på Gullruten etter en travel sesong som «Idol»-programleder.  Dette blir imidlertid første gang han leder programmet.

- Det var stort å vinne den prisen, at seerne liker det du driver med er jo det viktigste, det er jo de vi lager TV for, forteller han i pressemeldingen.

Tilbake i rampelyset Foruten å skulle være aktuell med «Gullruten», er Blipp også under full opptrening for musikalen «Singing' in the Rain», som kommer til høsten.

Sammen med Atle Pettersen spiller duoen Cosmo Brown og Don Lockwood - to Hollywood-kjendiser som bader i rampelys og er hotte celebriteter.

Blipp er dermed tilbake for fullt, etter at han trakk seg bort fra rampelyset en periode i fjor. Da Dagbladet møtte programlederen i januar forklarte bergenseren at han fryktet å bli en parodi på seg selv.

- På tre og et halvt år var jeg med på åtte tv-programmer, som «Idol», «Norske Talenter», «Torsdag kveld fra Nydalen», «Gullfisken» og OL-reporter i Sotsji. Jeg pumpet på og pøste ut. Ga alt, men fikk lite input, sa han.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart