Stian Blipp med nytt danseprogram

- Jeg føler at dette er babyen min.

NYTT KONSEPT: Neste år skal Stian Blipp (24) lede TV 2s nye danseprogram «Mitt dansecrew». Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet
NYTT KONSEPT: Neste år skal Stian Blipp (24) lede TV 2s nye danseprogram «Mitt dansecrew». Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):  - Det som er gøy med programmet er at det aldri har blitt gjort før. Konseptet er helt nytt og dette gleder jeg meg ekstremt til. Det ligger mitt hjerte nært, og jeg føler at dette er babyen min, sier Stian Blipp (24) i en pressemelding.

Over nyttår skal nemlig Blipp, som for tida er programleder for Idol, lede TV 2s nye program «Mitt dansecrew». 

- Et riktig tidspunkt I danseprogrammet skal seeren få følge åtte kjendiser med hvert sitt dansecrew, der de skal konkurrere om å gjøre en best mulig opptreden live i studio hver uke. Ifølge pressemeldingen fra TV 2 består dansecrewene av landets beste danserne.

- Jeg tror vi er inne i noen år nå hvor de unge liker å danse. Jeg ser 11-åringer som er fantastisk på å danse og breake og jeg tror programmet kommer på riktig tidspunkt nå som danseinteressen er på sitt høyeste, sier Blipp.

Dette er ikke første gang 24-åringen fra Bergen leder et av TV 2s store underholdningsprogram. I tillegg til å lede «Idol» har den tidligere komikeren blant annet vært reporter under OL i Sotsji, sammen med tidligere snowboardkjører Andreas Ygre Wiig.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer