Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Stian leder MGP Junior

I fjor delte han oppgaven med Thomas Numme, men i år skal Stian Barsnes Simonsen lede Melodi Grand Prix Junior helt alene.

- Nå nyter jeg godt av at Thomas har gått over til gal kanal, sier Stian (24) og ler. Og mens Thomas Numme fremdeles er opptatt med «Idol», skal Stian bruke tida fram mot 6. september til å konsentrere seg om MGP Junior.

Utfordring

Over 650 bidrag fra deltakere mellom 8 og 16 år har kommet inn til NRK, hvor en jury har plukket ut ti som får vise hva de kan i Oslo Spektrum. Vinneren blir sendt til den europeiske finalen i København 15. november, hvor hele 15 land er påmeldt.

- Her er alle sjangrer representert: rap, rock, pop, viser, r&b og så videre. Det er en utfordring for meg å gjøre dette, for det er et svært apparat som skal gå rundt, men jeg gleder meg, sier Stian.

Populært

Gruppa To små karer, som vant den norske MGP Junior-finalen i fjor, har hatt mye glede av seieren. Det viktigste er at det skal være gøy, mener Stian.

I fjor ble den norske finalen fra Oslo Spektrum fulgt av 866000 foran TV-skjermene.

MGP-reser: Stian Barsnes Simonsen ledet siste «Reser» lørdag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media