Stil over substans i Shanghai-blodbad

«Kane & Lynch» går til hundene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Det er lenge siden jeg er blitt svimmel av å spille et skytespill, men et stykke uti «Kane & Lynch 2» merket jeg at nok fikk være nok.

Spillet har lagt seg på en fotorealistisk linje, der all handlingen tilsynelatende filmes med et håndholdt videokamera, åpenbart båret av en fyr som ikke helt har klart å hanskes med abstinensene sine.

Den kontinuerlige ristingen, kombinert med en grovkornet grafikk og diverse linseeffekter, skaper en hektisk atmosfære over det ekstreme voldseposet.

Nok fikk likevel være nok; jeg trakk et lettelsens sukk da jeg i menyen oppdaget at «shaky cam»-effekten lett kunne deaktiveres.

Med en hakket mindre stressende kameraføring fikk jeg dermed konsentrert meg om resten av innholdet i spillet - og det er dessverre ikke veldig mye å løfte på øyenbrynene av.

Her spiller du psykopaten Lynch, og sammen med makkeren Kane skyter dere Shanghai i filler. Lynch har egentlig slått seg til ro i byen med sin kinesiske kone, men på en siste jobb med Kane går alt galt når datteren til en mafiaboss ved et uhell blir skutt og drept - og fru Lynch deretter blir kidnappet. Dårlig trekk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer