Still Burning

Mike Scotts «Still Burning» er ei drivende god plate fordi skotten fortsatt har en av de mest særegne, forkjølete rockestemmer på denne siden av 1983-debuten til Waterboys.Scott har sagt seg fornøyd med å være tilbake med elektrisitet & såkalt trøkk, det er vi også. På «Still Burning» er det først og fremst når han begir seg ut i stillheten albumet kommer inn. Scot

Scott har sagt seg fornøyd med å være tilbake med elektrisitet & såkalt trøkk, det er vi også. På «Still Burning» er det først og fremst når han begir seg ut i stillheten albumet kommer inn. Scott har en egen evne til å være Mr. Ballad og samtidig truende. F.eks i «Open», hvor han henter energi fra «This Is The Sea», tonet ned med harmoni & ro fra «Fisherman's Blues». Perfekt. «Rare, Precious and Gone» er også en vanvittig brahet.

Låter som «Personal», «Strawberry Man» og «Everlasting Man» er, for noen av oss, klassisk melodiøs Waterboys. Vi trenger dette - tullingene av oss - som må ha terapirock. Uten store fakter og staffasje i neon og plast.