Stille, men dødelig

SPILL: «Hitman: Contracts»FOR: PC (testet), PlayStation 2 og XboxPROD: IO Interactive / Eidos InteractiveALDER: 16+

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vår «favorittdanske» er nødt til å være Agent 47, og det er ikke deilig å være noen når han er i nærheten. Agent 47 er nemlig leiemorder, og en fordømt dyktig en også. Vi møter ham her for tredje gang i «Hitman: Contracts», utviklet av det danske spillfirmaet IO Interactive. Det noe mørkere og dystrere kalaset åpner med at Agent 47 er sterkt såret, uten at vi helt vet hvorfor. Via flashbacks bringes vi inn i forskjellige sekvenser, som du selvfølgelig skal spille gjennom. Og dersom du er fan av serien fra før, så vet du hva du har i vente de neste 12 brettene: Her er det ikke snakk om å buse inn i et rom med de berømte spørsmålene som forsinket back-up. Du skal nemlig strebe etter å oppnå den tildels absurd vanskelige graden silent assasin|- da knerter du ingen andre enn de som du har fått beskjed om. Andre sivile, som du gjerne må «låne» klær av (men som ikke fortjener en kule i nakken) kan du ufarliggjøre med for eksempel en sprøyte med sovemidler. Kluet her

er altså sniking, sniking, sniking, og du må regne med å få bruk for den tålmodigheten du forhåpentligvis er utstyrt med. Men for all del, du har lov til å angripe brettene med «jeg går rett på»-mentaliteten, men det er ikke der verken spenningen eller utfordringen ligger. For noen vil kanskje dette virke som et oppgulp av forrige spill i serien. For meg så betyr det bare mer av noe godt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer