+ Du leser nå Dagbladet Pluss

- Stiller du først opp så kan du ikke gå rundt å safe i seks dager

To ting ble utslagsgivende for at Dennis Storhøi sa ja til en høst på tv-skjermen.

I BALANSE: Etter at han for tre år siden måtte trekke seg fra «The Thing» «av personlige årsaker» har Storhøi et mer avslappet forhold til Hollywood. - Det er ikke sånn lenger at jeg på død og liv må bli likt utenfor landets grenser. Foto: LARS EIVIND BONES
I BALANSE: Etter at han for tre år siden måtte trekke seg fra «The Thing» «av personlige årsaker» har Storhøi et mer avslappet forhold til Hollywood. - Det er ikke sånn lenger at jeg på død og liv må bli likt utenfor landets grenser. Foto: LARS EIVIND BONESVis mer

(Dagbladet): Skuespiller Dennis Storhøi (52) har lite til overs for å brette ut privatlivet på tv. Likevel blir han å se i høstens TV 2-satsing «Stjernene på slottet».

- Det er så langt utenfor min komfortsone som mulig, sier Dennis Storhøi til Dagbladet.

Til høsten blir han å se i det nye TV 2-programmet «Stjerne på slottet», som er blitt kalt «Hver gang vi møtes» uten musikalske innslag.

- Jeg er ikke tilhenger av «runke-tv», hvis det ordet kan brukes på trykk. Før jeg sa ja, måtte jeg gå noen runder med meg selv. Har jeg allmen interesse? Er det mulig å finne et minste felles multiplum mellom privatsfæren og det offentlige liv?

- Stiller du først opp så kan du ikke gå rundt å safe med kamera på deg i seks dager. Du må ha tillit til menneskene bak, sier Storhøi.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.