Stiller gjerne opp for Se og Hør

Arve Opsahl (78) har fått gratis sydentur for å stille opp i Se og Hør, mens Jahn Teigen (50) tar betalt. Mange av de etablerte kjendisene har ingen problemer med kjendisukebladet.

I går skrev Dagbladet om de unge A-kjendisene som med Aqua-Lene (26) , Espen Lind (28) og Lene Marlin (19) i spissen nekter å uttale seg til Se og Hør. De anser Se og Hør som «harry» og lite heldig for et ungt og hipt image. Flere var også misfornøyde med måten Se og Hør har behandlet dem på.

- Hvis du skal gi ut ei plate, så har du lyst til å selge. Da stiller du opp. I mange tilfeller er det da bokstavelig talt snakk om kjøp og salg, sier Jahn Teigen .

- Hvor mye tar du for et intervju med Se og Hør?

- Det kan variere, det, og det er forresten hemmelig, sier Teigen. Og utdyper: - Jeg synes det er greit å ta seg litt betalt av et blad du hjelper å selge, sier Teigen.

Viste beinet

- Jeg synes de er jævla flinke, fastslår Toralv Maurstad (73) . Han har blitt godt kjent med flere av reporterne i bladet.

- Jeg har det samme forholdet til Se og Hør som jeg har til all annen presse, sier Per Ståle Lønning , som nylig fikk bred omtale av sin 50-årsdag i ukebladet.

- Ingen kjøper det, men alle leser det, mener Arve Opsahl . På en Se og Hør-betalt tur til Syden viste han for første gang fram sitt amputerte bein.

Flere framholder hvor snille Se og Hør er i forhold til utenlandsk sladderpresse.

Kollektivt selvmord

- Se og Hør har ikke gjort noe galt mot meg, jeg stiller opp for dem på lik linje med annen presse. At de er harry er vel alle enige om, men hvis man skulle bry seg om hvordan man blir framstilt kan hele underholdningsbransjen ta felles selvmord. Men jeg har valgt å si nei til gratis sydenturer og «hjemme hos-reportasjer». Og jeg skal innrømme at jeg ikke følte meg så kul med parykk i siste utgave, sier skuespiller Nils Ole Oftebro (55) .

Han reagerer på måten ukebladet har snikfotografert kameraten Thomas Giertsen og hans kjæreste i London.

Jan Eggum (48) og kjæresten Kaia Huuse (25) var nylig på Se og Hør-sponset slottsferie. Visesangeren vil ikke si om turen er fullt og helt betalt av Se og Hør.

- Vi gjør en avtale, sier Eggum, men vil ikke si noe om hva slags avtale.

magnus.ronningen@dagbladet.no

tommy.fossum@dagbladet.no

#

SIER NEI: Mange unge A-kjendiser gidder ikke stille opp for Se og Hør. Fra Dagbladet i går.