Stilling ledig: praktikant

Clinton trenger hjelp igjen. Cigar, anyone?

Bill Clinton er en mann med behov, og nå er behovene så store at han trenger hele 25 nye praktikanter til sitt William F. Clinton Foundation, skriver New York Post.

Det betyr at Clinton-vitsene ligger an til å få en ny vår. New York Post er allerede i gang i sin faste sladderspalte, Page Six. De minner om at jobben kan innebære viktige oppgaver, som for eksempel å levere pizza. Det er den samme jobben Monica Lewinsky hevdet hun gjorde da hun besøkte Clinton i Det Hvite Hus.

Fondet har trykket en stillingsannonse der de søker praktikanter til fondet, og de som får jobben loves visstnok \'hands on experience\', og nært samarbeid med resten av staben.

Videre i stillingsannonsen står det: «Dersom du er en student med en sterk interesse for viktige dagsaktuelle temaer kan Clinton-fondets praktikantprogram tilby en unik mulighet for utvikling, læring og meningsfull tjeneste.»

Høres det fristende ut?

Dersom du vurderer å søke jobben, og lurer på hva en tilsvarende jobb har betydd for tidligere praktikanter, kan noen få søk på Google kanskje hjelpe deg litt på vei.

Clinton intern

Lewinsky pizza

I tilfelle du ikke er god til å finne på egne vitser, finnes det en side som gir deg daglige Clinton-vitser.

I denne talen forteller Clinton litt om hva fondet hans driver med, i tillegg til at han gir en liten oppsummering av hans forhold til hans mest kjente praktikant.

Monica Lewinsky er muligens verdens mest kjente praktikant.
Stillingsannonsen lover et nært samarbeid med resten av staben.