Stilsikker Maria Mena

Men bandet kan bli litt for voldsomt.

MODEN ARTIST: Maria Mena er 27 år og har vært proff artist i elleve-tolv år. Hun hun har slitestyrke. Kjør på, Maria! Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
MODEN ARTIST: Maria Mena er 27 år og har vært proff artist i elleve-tolv år. Hun hun har slitestyrke. Kjør på, Maria! Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: Maria Mena er en favoritt blant norske, kvinnelige artister.

Overjordisk stemme Hun kombinerer sårbarhet, formidlingsevne med sans for gode låter. Det åpnet med «Only One» og fortsatte med «Belly Up» og «Caught Off Guard».

Stemmen hennes kan være overjordisk, ikke sisselkyrkjebøsk - men mer poporientert og friskere i uttrykket.

Maria Mena er blitt en langt tryggere sceneartist de siste åra. Jeg foretrekker å høre henne på mindre scener, som hun mestrer bedre enn store utendørsarenaer.

Hjerte og smerte Men vokalsikkerheten er det lite å utsette på. Tidligere har hun slitt med noe sur sang - det hørt jeg ikke noe av nå. Men låter som «All telling Stories», «Human» og «Fuck You» fungerte.

Det er mye smerte i hennes tekster.

Hun er sterk i å beskrive og utlevere - uten at det virker privat. Tekstene er personlige, de treffer, i større grad kvinner. Mena er rett og slett reflektert, noe hun for så vidt har vært hele sitt lange artistliv.

Litt for pompøst Bandet hennes skygger aldri for Maria Mena. Det låter friskt og moderne med utpreget synthbruk og stor gitarlyd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer