Sting avlyser i Oslo i kveld

Har fått akutt halsbetennelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter å tilbrakt et par-tre måneder i USA har Sting endelig lagt ut på den europeiske delen av sin verdensturné, men den har dessverre fått en noe dårlig innledning.

Han holdt sin første konsert i Finland tidligere i UKA, og skulle ha spilt i Stockholm i går før han inntok Oslo Spektrum i kveld.

På grunn av en akutt halsbetennelse må imidlertid Sting avlyse konserten i Spektrum.

Også konserten i Stockholm ble avlyst, og ifølge Gunnar Eide Concerts var Sting heller ikke helt frisk da han spilte i Helsinki onsdag kveld.

- Han fikk streng beskjed av legen i Stockholm om å ta det med ro og han har derfor ikke vært i Norge i det hele tatt, sier prosjektleder Kristian Skøyen hos Gunnar Eide Concerts, som legger til at også morgendagens konsert i København er avlyst.

Sting har et veldig hektisk turnéprogram med få fridager mellom konsertene, og det er derfor ikke utenkelig at tirsdagens konsert i Rotterdam også må vike for den engelske stjernens plagsomme hals.

Utsatt til oktober

Konserten i Oslo har vært utsolgt siden desember i fjor, men de 7000 skuffede publikummerne kan ta turen tilbake til Spektrum når konserten blir satt opp på ny den 31. oktober.

Allerede solgt billetter gjelder også for konserten i oktober. Personer som ønsker pengene tilbake får refundert beløpet ved utsalgsstedet.

<B>HIT, MEN IKKE LENGER:</B> Sting holdt onsdag kveld konsert i Finland, men på grunn av en akutt halsbetennelse avlyser han nå kveldens konsert i Oslo Spektrum.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer