Sting avlyser i Oslo i kveld

Har fått akutt halsbetennelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter å tilbrakt et par-tre måneder i USA har Sting endelig lagt ut på den europeiske delen av sin verdensturné, men den har dessverre fått en noe dårlig innledning.

Han holdt sin første konsert i Finland tidligere i UKA, og skulle ha spilt i Stockholm i går før han inntok Oslo Spektrum i kveld.

På grunn av en akutt halsbetennelse må imidlertid Sting avlyse konserten i Spektrum.

Også konserten i Stockholm ble avlyst, og ifølge Gunnar Eide Concerts var Sting heller ikke helt frisk da han spilte i Helsinki onsdag kveld.

- Han fikk streng beskjed av legen i Stockholm om å ta det med ro og han har derfor ikke vært i Norge i det hele tatt, sier prosjektleder Kristian Skøyen hos Gunnar Eide Concerts, som legger til at også morgendagens konsert i København er avlyst.

Sting har et veldig hektisk turnéprogram med få fridager mellom konsertene, og det er derfor ikke utenkelig at tirsdagens konsert i Rotterdam også må vike for den engelske stjernens plagsomme hals.

Utsatt til oktober

Konserten i Oslo har vært utsolgt siden desember i fjor, men de 7000 skuffede publikummerne kan ta turen tilbake til Spektrum når konserten blir satt opp på ny den 31. oktober.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer