Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sting plaget av kamera - mobiler

Popstjerna avbrøt ferien.

(Dagbladet.no): Sting fant ut at verden var blitt full av paparazzier da han ferierte tidligere i januar.

Han avbrøt vinterferien sin på grunn av konstante knipsingen, til og med når han «var på veien ut av saunaen», skriver det italienske nettstedet Corrier del Serra.

Sting, kona, barna og venner skulle bo en uke på lukushotellet Cristallo i den italienske alpebyen Cortina d\'Ampezzo, men dro allerede etter to dager. Snøbrett-instruktøren Alberto Belfi instruerte Sting . Han forteller at folk konstant tok bilder av den tidligere Police-sjefen og hans familie. Hele følget skal ha dratt til videre Venezia.

Belfi forteller at folk var uhøflige og bare stilte seg opp for å ta bilder av Sting og familien. Flere stjerner som Brad Pitt har tidligere feriert på samme sted uten at dette har vært et problem, forteller de tre sladderjentene 3am girls.

PLAGET:</B> Sting likte ikke den konstante fotograferingen med kameramobiler og avbrøt ferien sin i de italienske alpene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media