Stiv pris for et gratis runk

New York er i ferd med å få 7500 kraftige, gratis wifi-stasjoner. Det vil gjøre byen til en reklameplakat ulik noe verden har sett før.

DET TRÅDLØSE EPLET: På sikt skal 7500 wifi-kisoker installeres i New Yorks fem bydeler. Hastigheten og rekkevidden skal være så imponerende at folk som bor flere etasjer over bakken vil kunne avbryte internettabonnementene sine. Oppstarten har vært en smule problematisk. Foto: NTB Scanpix
DET TRÅDLØSE EPLET: På sikt skal 7500 wifi-kisoker installeres i New Yorks fem bydeler. Hastigheten og rekkevidden skal være så imponerende at folk som bor flere etasjer over bakken vil kunne avbryte internettabonnementene sine. Oppstarten har vært en smule problematisk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

New York har satt i gang et enormt ambisiøst prosjekt – LinkNYC – for å erstatte byens telefonautomater:

På sikt skal 7500 wifi-kiosker installeres i byens fem bydeler. Hastigheten og rekkevidden skal være så imponerende at folk som bor flere etasjer over bakken vil kunne avbryte internettabonnementene sine.

Og kommunen har ikke brukt en krone. Ordfører Bill de Blasio presenterer LinkNYC som en uforbeholden seier, i en by hvor «det digitale klasseskillet» er slående.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer