Stjal for å overleve

Før Spice Girls ble dannet hadde Mel C. (24) nesten ingen penger. Nå avslører popstjernen hvordan hun overlevde: - Jeg stjal mat på supermarkedet, forteller hun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mel C. avslører sin noe tvilsomme fortid i siste utgave av magasinet Loaded. Sporty Spice var arbeidsledig i to år fra hun var 18 år til hun var 20 år. Noen ganger var hun så sulten at hun stjal mat i butikken.

- Jeg og vennene mine brukte å gå inn med tomme varekasser, fylle de, og gå ut igjen uten å betale, sier Mel C, som ikke er noe stolt av det hun har gjort:

- Jeg fikk en ekkel følelse, men jeg hadde ikke noe valg. Det går ikke an å overleve når man er arbeidsløs.

Gikk på nervene

Mel C. forsøkte gjentatte ganger å få jobb - hun gikk på audition og forsøkte å bli danser. Men uten hell. I dag har hver av de fem krydderjentene tjent minst 140 millioner hver. For bare fem år siden måtte Mel C. overleve på 60 kroner dagen.

- Hvis jeg skulle reise til London konstet togbilletten 45 kroner, og resten av pengene skulle holde til mat. Det gikk meg på nervene, forteller superstjernen.

- Det var ikke noe vanskelig å stjele på supermarkedet, det jobber mange ungdomer der og mange av dem bryr seg ikke om slikt.

Mel C. forteller også i intervjuet at hun har blitt mye roligere de siste årene. En perfekt kveld for henne er å sitte hjemme i sofaen med et glass vin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer