Stjal nakenbilder av Aqua-Lene

TØNSBERG (Dagbladet): Stjålne nakenbilder av den norske popstjernen Lene Nystrøm dukker nå opp i utenlandske magasiner. Nakenbildene ble stjålet under et innbrudd hos en nakenfotograf i Tønsberg 26. mars i år, der seks kartonger med nega-tiver og bilder av avkledde og nakne norske ungjenter forsvant.

Aqua-Lene er bare en av mange ungjenter som ufrivillig kan komme til å pryde sidene i magasiner og mannfolkblader verden over etter innbruddet hos nakenfotografen.

- Nakenbildene av Lene Nystrøm var blant de fotografiene som lå i de stjålne kartongene. Dette har fotografen fortalt en av nakenmodellene sine, en 19 år gammel jente fra Tønsberg.

Etter at nyheten om det danske ukebladets bilder ble kjent, har fotografen bedyret sin uskyld overfor flere av jentene.

Uoppklart

Innbruddet hos nakenfotografen skjedde natt til 26. mars i år. En eller flere gjerningsmenn tok seg inn i et uthus ved barndomshjemmet til nakenfotografen, en 35 år gammel tønsbergmann. Tyvene romsterte gjennom pappesker og eiendeler som mannen oppbevarte i uthuset. Fotografiene og eiendelene var plassert i uthuset mens han var på leting etter et nytt sted å bo.

- Det var fotavtrykk etter mennene som brøt seg inn i garasjen vår. Vi anmeldte innbruddet, men tyvene er aldri blitt tatt, opplyser mora til 35-åringen. Politiet i Tønsberg bekrefter at det grove tyveriet fant sted 26. mars og at saken er henlagt. Gjerningsmennene er fortsatt på frifot og saken uoppklart.

Mange jenter

Gjentatte forsøk på å komme i kontakt med nakenfotografen i går mislyktes. Men Dagbladet var i går ettermiddag og kveld i kontakt med flere av jentene som mannen har brukt som aktmodeller. Alle er de rystet over nyheten om at nakenbilder er på avveie. Kanskje er nettopp bilder av dem blant de forsvunne nakenfotoene?

Til Dagbladet sier en av jentene at bilder av Aqua-Lene var blant fotografiene som ble stjålet i mars, blant annet en rekke nakenbilder av popstjernen.
Denne uka dukket de første nakenbildene av Aqua-Lene opp i danske Se og Hør. Norske Se og Hør trykte i går faksimile av oppslaget og noen lett avkledde bilder av Aqua-Lene som ung badenymfe.

Danske Se og Hør avviser at de kjenner fotografens navn, og opplyser at salget har skjedd gjennom en mellom-mann.

Snapshots

Den 35 år gamle fotografen har i en årrekke tatt bilder av ungjenter fra tønsbergområdet. Jentene som har vært fra 16-årsalderen og oppover har frivillig stilt opp på nakenfotograferingen, som for en stor del har skjedd utendørs.

Aktmodellene Dagbladet har vært i kontakt med, er sjokkerte over meldingen om at bilder av dem nå kan være tilbudt uke- og sexblader i utlandet. Det var aldri meningen den gangen de som ungjenter poserte for 35-åringen.

En av nakenmodellene forteller at hun for en stund siden ble oppringt av et mannfolkblad og spurt om hun kunne tenke seg å la seg avbilde naken. Oppringningen kom etter at mannfolkbladet hadde sett nakenbilder av jenta.

- Slikt er ekkelt. Jeg angrer på at jeg lot meg avbilde, sier jenta til Dagbladet.

En av fotografens aktmodeller mener hun ble avbildet «minst 4000 ganger i løpet av et halvår». Hun mener fotografen er i besittelse av «et titalls kartonger med fotografier av unge jenter».
Dagbladet prøvde i går å komme i kontakt med Aqua-Lene og hennes familie, uten å lykkes.

<B>NAKEN:</B> Nakenbilder av Aqua-Lene er stjålet fra en nakenfotograf i Tønsberg. Nå selges bildene verden over.
NAKEN: Nakenbilder av Aqua-Lene er stjålet fra en nakenfotograf i Tønsberg. Nå selges bildene verden over.