Stjal strippeshow

«24»-stjernen maste seg til å få kaste klærne foran lokalbefolkninga. Se bildene

Kvinnene i den lille byen i New Zealand fikk mer enn de hadde forventet under det erotiske «Men of Steel»-showet. Kiefer Sutherland som er der for å spille inn filmen «River Queen», drakk i nabobaren med filmkollegaene. Den tørste skuespilleren som er kjent som en villmann i fylla, bestemte seg etter hvert for at han også ville vise fram varene.

To ganger under første halvdel av showet tok han av seg skoene og trengte seg inn på området som var kun for kvinner. Sikkerhetsvaktene stanset ham før han klarte å bli med stålmennene på scenen. Først i andre halvdel maktet superkjendisen å mase seg til en stripp.

Hentet ned fra scenen

- Spill «Stairway to Heaven», forlangte Hollywood-kjendisen som er mest kjent for rollen i tv-serien «24».

37-åringen ba dem spille «You can leave your hat on» med Tom Jones. Først satte han seg på rompa for å dra av sokkene. Så forsvant skjorta som han viftet over hodet. Før det hele utartet, kom vaktene og geleidet ham vennlig, men bestemt ned fra scenen slik at «Men of Steel» kunne fortsette.

- Han hadde det bare moro. Han trivdes fordi han ble behandlet som en av lokalbefolkninga, sier en ansatt ved Raetihi Cosmopolitan Club til New Zealand Herald.

Velkommen tilbake

Det er en kjent sak at Sutherland trives godt på byen og at han lenge har hatt et nært forhold til flaska. I 1992 ble «24»-stjernen tatt for fyllekjøring, og han har siden vært i flere barslagsmål. Tidligere i år måtte han sy seks sting i ansiktet etter tumulter i fylla.

KAR FOR SIN KILT: Her er Kiefer Sutherland i bryllupet til stedattera i mai. Foruten tv-serien «24» er han mest kjent for filmene «Taking Lives», «Flatliners», «Stand by Me» og «Young Guns». Arkivfoto: SCANPIX/AP
KAR FOR SIN KILT: Her er Kiefer Sutherland i bryllupet til stedattera i mai. Foruten tv-serien «24» er han mest kjent for filmene «Taking Lives», «Flatliners», «Stand by Me» og «Young Guns». Arkivfoto: SCANPIX/AP Vis mer

- Kiefer hadde en helvetes bra kveld. Det hadde alle som var her. Han kommer tilbake i august, og vi vil gjerne ha ham hos oss igjen, sier sjefen for utestedet, Danny Mills, til nyhetsbyrået AP.