Adam Pålsson:

Stjerna overfalt av væpnet politi

Innspillingen til SVT-serien «Innan vi dör» gikk ikke helt etter planen.

SKUESPILLER: Den svenske skuespilleren Adam Pålsson er blant annet kjent fra seersuksessen «Broen». Han har også spilt roller i en rekke serier som er blitt sendt på både NRK og TV 2. Foto: Foto: Knut Koivisto / Nordisk Film
SKUESPILLER: Den svenske skuespilleren Adam Pålsson er blant annet kjent fra seersuksessen «Broen». Han har også spilt roller i en rekke serier som er blitt sendt på både NRK og TV 2. Foto: Foto: Knut Koivisto / Nordisk Film Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Torsdag kveld bekrefter svensk politi at den anerkjente skuespilleren Adam Pålsson, som blant annet har spilt i storsatsinger som «Broen» og «Dirigenten», ble overfalt av væpnet politi tidligere på dagen.

Torsdag ettermiddag fikk politiet nemlig flere meldinger fra bekymrede øyenvitner om at en mann løp rundt med pistol i Stockholm sentrum.

Rykket ut

Det politiet ikke visste var at skuespilleren spilte inn scener til SVT-serien «Innan vi dör» - eller «Før vi dør» som den ble omdøpt til da den ble sendt på NRK.

- Vi fikk melding om at en mann løp rundt med pistol i gatene. To politipatruljer rykket ut og da de fikk øye på mannen, dro de våpen mot ham, sier Thomas Sundh i Stockholm-politiet til Aftonbladet.

Videre forteller Sundh at politiet spurte Pålsson om han var bevæpnet, hvorpå den kjente skuespilleren skal ha svart «ja» og tatt fram pistolen. Sundh sier at han ikke vet om Pålsson rettet pistolen mot politiet, men understreker at han ikke kastet den fra seg.

På bilder fra stedet som Aftonbladet har publisert, kan man se at skuespilleren ble lagt i bakken på brutalt vis, før situasjonen roet seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer