Stjerne fra fødselen

LOS ANGELES (Dagbladet): Jeg kan ikke tenke meg noe kjedeligere enn å prate om manuskript, roller og regissører med mamma. Vi har annet å prate om -og er gudskjelov ikke så sjølopptatte, sier Kate Hudson til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I likhet med mamma er hun aktuell for det store lerretet i vinter. Kate i det romantiske krigsdramaet «Four Feathers» med Heath Ledger, Goldie som groupie i «Banger Sisters» sammen med Susan Sarandon og Geoffrey Rush.

I hele sitt liv har Kate Hudson levd i rampelyset. Som datter av Hawn og sangeren og komikeren Bill Hudson - og med Kurt Russell som mangeårig stefar - ble hun tidlig vant til blitslampene.

OSCAR-NOMINERT: Mindre oppmerksomhet ble det selvsagt ikke da hun fikk sin egen skuespillerkarriere, og da hun ble Oscar-nominert for to år siden for sin rolle i «Almost Famous». Attpåtil giftet hun seg med den tidligere Black Crowes-frontmannen Chris Robinson.

Selv mener hun at hun var bare fire år da hun fikk sitt første sterke møte med den verste delen ved kjendislivet.

- Jeg husker vi var på en bursdag på en marokkansk restaurant, da pappa sa at vi måtte gå bakveien da vi skulle dra hjem. Pappa hadde meg på en arm og min bror Boston i den andre. Da han åpnet bakdøra, sto over 20 paparazzier med sine lange linser og blitser - og skrek til oss at vi skulle se inn i kameraene!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer