Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Stjernedesigner jobber med Dybdahl

Lager coveret til artistens nye album.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

uDen franske stjernedesigneren Phillipe Stark skal designe Thomas Dybdahls kommende plate, og i oktober blir det intimkonsert i Paris for 300 av Starks nærmeste venner.

I følge Dybdahls plateselskap, Universal, var det Stark selv som tok kontakt med Dybdahl. Han skal være fan av Stavangerartisten og ville gjerne samarbeide med ham. Dermed får artistens fjerde album, «Science» som kommer ut 18. september, et svært eksklusivt preg.

Stark er en hyllet og prisbelønnet industridesigner, som har en endeløs kundeliste med storheter i ulike skalaer - alt fra Louis Vuittons til Microsoft.

Stjernespekket publikum

Dybdahl har turnert mye i Frankrike, men 16. oktober skal han tilbake for gjøre en konsert litt utenom det vanlige.

Stark har invitert 300 av sine venner og kontakter, og i tillegg lagt ut 300 billetter til en full konsert med Dybdahl på det italienske teater i Paris - «Théatre de L\'Atelier». Konserten er for lengst utsolgt.

Foruten at det blir en gyllen mulighet til å vise seg fram for et stjernespekket publikum, er det også en stor fjær i hatten for Dybdahl.

Coveret ikke klart

FRANSK FAN: Thomas Dybdahl har en til nå ukjent fan i Philippe Stark. ARKIVFOTO: JOHN TERJE PEDERSEN
FRANSK FAN: Thomas Dybdahl har en til nå ukjent fan i Philippe Stark. ARKIVFOTO: JOHN TERJE PEDERSEN Vis mer

Plata er den første etter Dybdahls svært populære «oktober-trilogi», og første plate på major-selskapet Universal.

Dagbladet har ikke fått tilgang på platecoveret som Stark har designet, og Thomas Dybdahl vil selv ikke kommentere saken.