Stjernedryss

Eventyrlig, morsomt og overlesset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Jeg skjønner dem godt. Skuespillere som vanligvis blir bedt om å holde seg på matta, som må skape helstøpte og troverdige figurer med med små virkemidler. Når de en gang iblant får muligheten til å ta det helt ut, er de ikke vanskelige å be. Denne gang er det Michelle Pfeiffer og Robert De Niro som glupsk kaster seg over muligheten til å sette tennene i kulissene. De gleder seg storveis med å få overspille, og deres entusiasme smitter, noe som er med på å gjøre denne eventyrfilmen til en hyggelig filmopplevelse.

Can-can

«Stardust» er basert på Neil Gaimans fantasyroman, og er det noe denne filmen nærmest renner over av, så er det nettopp fantasi. Det dreier seg om en ung gutt som er stormforelsket i landsbyens peneste (og slemmeste) jente. For å bevise sin kjærlighet reiser han til en eventyrverden for å hente en fallen stjerne: Den perfekte gave til hans tilkommende. Det han opplever på sin vei er så eventyrlig at det er vanskelig å summere opp i et par setninger. En heks med aldringskompleks, en gjeng spøkelsesprinser, diverse fabeldyr og Robert De Niro som macho luftpirat med en lidenskapelig hang til dameundertøy, fjærboaer og can-can, kan nevnes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer