Stjernefotografens revansje

De aller største stjernene uteble fra åpningen av årets Cannes-festival. Grunnen kan være frykten for sars. Men Penelope Cruz kom, uten Cruise, men med kamera.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag er det verdenspremiere på «Matrix reloaded», men ikke en eneste stjerne fra filmen dukket opp på den røde løperen da Cannes Filmfestival åpnet i går. Heller ikke Nicole Kidman, som spiller hovedrollen i Lars von Triers Cannes-klare «Dogville», viste seg.

Sars-frykt

Det er mulig Kidman er redd for å vise seg med eksmannens nye kjæreste, eller kanskje er det frykten for sars som gjorde at hun og flere andre flere stjerner valgte å holde seg vekk i går.

Ledelsen for festivalen har i alle fall valgt å sende ut et skriv til alle festivalens deltakere der det advarer mot sars og hva som skal gjøres dersom den fryktede epidemien dukker opp: Et eget nødnummer er opprettet og helsevesenet i byen er i full beredskap.

- Hvor er Sophia?

De helt store stjernene dukket altså ikke opp, og fotografene måtte ta til takke med en hel rekke tilårskomne franske skuespillerkjendiser fra langt tilbake i tid. Men noen var fornøyd. Dagbladet snakket med en eldre fransk dame som sto på sidelinja under seremonien. Med gulllakkerte sko, en puddel hun kalte «beibi» og flere kilo gull på kroppen konstaterte hun:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer