STJERNEKAMP - låt for låt og nå må Hoel slutte å være en flørtepus!

Tom Stalsberg liveanmelder STJERNEKAMP låt for låt. I kveld framfører artistene NORSK PÅ NORSK og det er duetter. Og her var det mye tjafs, men Reidun Sæther er den klart beste!

KLART BEST: Reidun Sæther var klart best i kvelden utgave av «Stjernekamp», mener Dagbladets anmelder. Foto: NRK
KLART BEST: Reidun Sæther var klart best i kvelden utgave av «Stjernekamp», mener Dagbladets anmelder. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Reidun Sæther: "Innerst i sjelen" (Ole Paus): En slags moderne nasjonalsang som kom ut til melkesjokoladefolket med Sissel Kyrkjebø under galskapen som ble kalt de olympiske vinterlekene på Lillehammer 1994, en av Ole Paus sine mange skatter. Vågalt. Reidun har jo stemmen da, men arrangementet her burde vært mye mer nedtonet, enig med dommerne, litt pompøst valg av låt, men Reidun kan nesten gjøre hva hun vil med de sangene hun velger. 20 år etter at Norge gikk på seg selv og Reiduns vokalprestasjoner får oss fortsatt til å finne fram noe gjenglemt gåsehud. Ikke mye, men litt. Men, feil valg av låt er det nok greit å nevne og det blir sånn midt på stamtreet dette.

 Raylee: "Fem fine frøkner" (Gabrielle): Langt tøffere dette her, men skal mye til å matche orginalen når denne versjonen - uansett om det synges på egen dialekt - er optimalt opp mot orginalen. Og, Raylee synger hele sangen med all "den andpustne stemmen høyt oppe i brystet", men det funker også. Dette er bra norsk pop, og Raylee viser jo at hun har utviklet seg til å bli en super entertainer. Liker norsk på norsk med egen dialekt? Jepp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer