Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
NYTT FAMILIEFORHOLD: - Det var veldig rart å få en endelig bekreftelse på at de synes jeg gjør det rette. Jeg måtte bli 36 før jeg fikk den. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
NYTT FAMILIEFORHOLD: - Det var veldig rart å få en endelig bekreftelse på at de synes jeg gjør det rette. Jeg måtte bli 36 før jeg fikk den. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Du leser nå Dagbladet Pluss

Adam Douglas:

«Stjernekamp»-Adams utrolige reise: Fra fuktige vannhull til Nobelkonsert

2017 forvandlet livet til Adam Douglas.

(Dagbladet): - Sommeren før jeg ble med i Stjernekamp, hadde vi akkurat flytta inn i huset vi har bygd på Harestua. Vi skulle begynne litt på nytt. Men jeg hadde aldri trodd at livet skulle forandre seg så mye, sier Adam Douglas til Dagbladet.

Lørdag 28. oktober, vant Adam Douglas Stjernekamp på NRK, sangkonkurransen som kårer Norges ultimate entertainer. Han trodde selv han kom til å ryke ut etter et par uker - men sang seg hele veien fram, gjennom opera og joik, hiphop og blues.

Spilte på Nobelkonserten

Alltid med hatten på, og med en ydmykhet man knapt noen gang kan huske å ha sett hos en amerikaner. Det slår sjelden feil å være blyg underdog i Norge.

Nå sitter han småblek på sin managers kontor i Schweigaards gate på østkanten av Oslo, så vidt frisk fra en halsbetennelse. Sjeldent lykkelig, og sjeldent sliten. Fullbooket så langt øyet kan se.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?