«Stjernekamp» danket ut «Skal vi danse»

Jevn lørdagsduell.

FLEST SEERE: Nesten 800 000 nordmenn satt benket foran tv-skjermen da artisten Mo røk ut av helgas «Stjernekamp». Foto: Stella Pictures
FLEST SEERE: Nesten 800 000 nordmenn satt benket foran tv-skjermen da artisten Mo røk ut av helgas «Stjernekamp». Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er ikke godt å si hvem som stikker av med den høyeste seerandelen når høstens lørdagsunderholdning ender like før jul.

På lørdag fikk i alle fall NRK et lite forsprang med sitt bidrag, 780 000 seere fulgte operakvelden i «Stjernekamp». Det utgjør en seerandel på 43,9 prosent.

Til forskjell hadde TV 2s «Skal vi danse» en andel på 38 prosent, med sine 656 000 seere i det åttende programmet.

- Bedre enn fjoråret Kommunikasjonssjef i TV 2, Jan Petter Dahl, forklarer til Dagbladet at årets «Skal vi danse» likevel ligger an til å bli en av de beste sesongene.

- «Skal vi danse» ligger helt på det jevne, og vi er veldig godt fornøyd med det. Det ligger betydeligere over fjoråret, og som en kommersiell tv-kanal der helgene er viktig, er det veldig positivt at vi får en høyere andel, sier Dahl, og henviser til TV 2s øvrige helgeunderholdning.

For selv om NRK tronet på topp tre denne helga, med henholdsvis «Nytt på nytt», «Skavlan» og «Stjernekamp», pustet TV2s «Farmen» og «Senkveld» dem godt i nakken.

«Skal vi danse» havnet for øvrig på en ellevte plass blant helgas programmer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer