«Stjernekamp» låt for låt

I kveld skal deltakerne gjennom to sjagre, pop fra 2000-tallet og musikal.

DOBBEL DOSE: Raylee får bryne seg på to stilarter i kveld.  Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
DOBBEL DOSE: Raylee får bryne seg på to stilarter i kveld. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Paul Hansen: «Viva La Vida» av Coldplay Coldplay er om mulig den ultimate komfortmusikken. Det handler om et minste felles musikalsk multiplum hvor alle dissonerende og skarpe kanter er filt bort. Mye takket være Chris Martins fløyelsmyke og luftige sang. Det som gjør at det fungerer for han, er at han ikke trenger å anstrenge seg. Paul må derimot jobbe hardt for å få til den samme varme klangen, noe som gjør at det blir mye høye skuldre. Han blir også litt for nasal på de høye tonene i refrenget, noe som ødelgger flyten.

Reidun Sæther: «Chandelier» av Sia Reidun gjorde rent bord under operakvelden forrige lørdag. Det er et stykke fra opera til kontemporær pop. Denne Sia-hiten har dog sine dramatiske kvaliteter, noe som skulle gi Reidun mye å spille på. Og det gjør hun. Det er mye kraft i lungene og hun mestrer de store sprangene uten problemer. Kanskje hakket for affektert for sitt eget beste i det øvre sjiktet, men hun ror det trygt i havn.

Raylee: «Diamonds» av Rihanna Det er åpenbart at Raylee endelig har kommet hjem. Stemmen hennes har noe av den samme knekken som originalen. Det er fryktelig vanskelig å gi låter som dette en personlig snert, men hun tolker i alle fall Rihanna med respekt og troverdighet. Det ser ut som hun koser seg fra start til slutt og hun stråler i ruta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer