Anmeldelse: «Stjernekamp» - NRK

«Stjernekamp» låt for låt

Vi anmelder hiphop-sendingen.

HIP HOP: Forrige gang var det norsk på norsk - da var det Alex Rosén og Myra som måtte forlate det gode selskap. I kveld skal de seks gjenværende artistene gi seg i kast med hip hop. Alle foto: Julia Marie Naglestad/NRK
HIP HOP: Forrige gang var det norsk på norsk - da var det Alex Rosén og Myra som måtte forlate det gode selskap. I kveld skal de seks gjenværende artistene gi seg i kast med hip hop. Alle foto: Julia Marie Naglestad/NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: I kveld har det vært hiphop-tema og gruppeoppgave i «Stjernekamp». Etter mange gode prestasjoner var det Odd Einar som måtte takke for seg.

Sandra Lyng: «Run This Town» - Jay-Z feat. Rihanna & Kanye West (2009)

Sandra er ikke helt fortapt her, selv om hun selv gir inntrykk av at hun kvier seg på ordentlig. For det første så synger hun Rihanna-linjene uten videre problemer - da kan hun senke skuldrene litt når hun skal gyve løs på det som først og fremst er kveldens største utfordring, nemlig å rappe.

Sandra henger brukbart med her, selv om det er store sko å skulle fylle. Hun har selvsagt store sko og fylle og attityde-messig blir det litt heseblesende og insisterende innledningsvis. Jay-Z har et overskudd og letthet over seg som er vanskelig å kopiere. Godt jobbet.

Vegard Bjørsmo: «GDFR» - Flo Rida feat. Sage the Gemini & Lookas (2014)

Vegard tar ingen snarveier - her har han lagt like mye flid i dansing og show som selve rappen. Kanskje ikke så rart at det går litt over alle støvleskaft innimellom, men så er det heller ingen lett låt å gjøre rent teknisk. Man skal vite hvor man kan puste, for å si det sånn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer