«Stjernekamp»-Nora velger Rune Rudberg

- Jeg fikk hakeslepp.

BRENTE GAMLE BROER: Etter siste dom og soning, brøt Rune Rudberg med med livsstilen og flyttet til indre Østfold: - Nå bor jeg sammen med normale folk, som legger seg om kvelden og sover om natta, sier Rune Rudberg - som er singel og trives med det.  Foto: Lars Eivind Bones
BRENTE GAMLE BROER: Etter siste dom og soning, brøt Rune Rudberg med med livsstilen og flyttet til indre Østfold: - Nå bor jeg sammen med normale folk, som legger seg om kvelden og sover om natta, sier Rune Rudberg - som er singel og trives med det. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tre artister gjenstår i «Stjernekamp» på NRK1.

Og siden det handler om danesbandmusikk, er det Rune Rudberg som er veileder og gjestedommer.

Dansebandkveld Denne helga skal artistene «opp» i danseband, og hva er ikke mer naturlig enn at Rune Rudberg er ukas artisthjelp - og gjestedommer på direkten lørdag kveld?

I morgen må en av disse forlate programmet: Nora Foss Al-Jabri, Reidun Sæther eller Jørn Hoel. Lørdag 15. november er det finale.

- Jeg fikk hakeslepp og ble lang i maska og målløs da jeg møtte Nora. Hun hadde valgt «Ut mot havet», min største hit noensinne, sier Rudberg til Dagbladet.

La om livsstilen «Ut mot havet» ble en monsterhit da den kom i 1988, og Rune Rudberg ble stjerne over natta. Låta ble vendepunktet hans som artist, på godt og vondt. Det har vært mange skandaler: kvinnehistorier, alkohol, rus, ville fester - og fengelsdommer for skatteundragelser og narkotika og ruskjøring.

- Jeg har det bra, nå. Har lagt om livsstilen.

- Etter at jeg for snart tre år siden sonet seks uker for kjøring i påvirket tilstand, byttet jeg ut nettverket mitt og flyttet til Knapstad ved Askim. Jeg har sittet inne og gjort opp for meg. Nå bor jeg sammen med normale folk, som legger seg om kvelden og sover om natta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer